Let's get things started

Advies

Wilt u een PC kopen, maar heeft u geen idee waar u op moet letten? Heeft u wel een idee, maar weet u niet zeker of u de goede onderdelen gekozen heeft? U wil natuurlijk graag een goede keus maken en het liefste tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs. U wil graag weten of uw fototoestel of telefoon geschikt is om op uw PC aan te sluiten om uw bestanden over te zetten. 

 Wij adviseren u met uw eigen motivatie als uitgangspunt. Op persoonlijke en professionele wijze met een schriftelijk en onderbouwd advies. Op verzoek gaan wij ook mee naar de winkel om u op lokatie te adviseren en wij kunnen ook uw vervoer regelen waarbij wij u en uw apparatuur keurig veilig thuis afleveren en desgewenst installeren.

Installatie

De computer is slechts onderdeel van de aanschaf die u heeft gedaan. U heeft ook programma's nodig, zoals bijvoorbeeld Windows, MS Word of een ander tekstverwerkingsprogramma, maar ook beveiliging zoals een virusscanner of een fotobewerkings-programma. Wij leveren, installeren en indien gewenst verwijderen de programma's op uw PC op een professionele wijze. Niet alleen maken wij een herstelpunt vooraf zodat u altijd weer de PC in oude situatie kunt herstellen, maar wij controleren ook de werking en leveren nazorg in de vorm van telefonische ondersteuning bij foutmeldingen.

 

Backup

Het maken van een reservekopie van uw gegevens is een vak apart: Hoe en waar slaat u uw gegevens op? En welke gegevens moeten eigenlijk opgeslagen worden? Hoe stelt u uw foto's en/of video's veilig?

De StartKnop adviseert, begeleidt en helpt u met het maken van een backup plan. Maar een backup-plan is meestal niet voldoende en veel mensen vergeten te testen of het ook daadwerkelijk te herstellen is als het fout loopt. Ook daar voorzien wij in door u t helpen een hersteltest uit te voeren. Zodat u zelf weet wat u moet doen, mocht het toch fout gaan. 

"Je wordt alleen beperkt door de muren die je zelf bouwt" - Andrew Murphy

Beveiliging


Het is regelmatig in het nieuws. Bedrijven of organisaties die zijn gehackt. Of gegevens die op straat terecht zijn gekomen. En ook is de dreiging van virussen op de PC reèel. En wat is eigenlijk spy-ware Hoe weet u wat bij u nodig is om uw gegevens veilig te stellen en uw PC virusvrij te houden?

Wij leveren en installeren op verzoek de juiste beveiligingsmiddelen, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Van virusscanner tot spy-ware en van versleuteling tot het verwijderen van virussen. De StartKnop neemt uw zorgen uit handen en wij beantwoorden al uw vragen met betrekking tot beveiliging. Op een persoonlijke en professionele wijze. Zoals u van ons gewend bent.

Structureren


Wij horen het regelmatig van onze klanten: "Ik heb een document gemaakt of een foto op mijn computer gezet en ik kan het niet meer terugvinden."

Een herkenbaar probleem. Als u niet weet waar een document of foto opgeslagen is, en hoe u die locatie moet terugvinden kan dat erg frustreren. 

De startknop heeft een unieke service: Opslagstructuurhulp. Wij helpen u bij het organiseren van uw gegevens, foto's, bestanden of films. In een goede structuur vindt u snel terug wat u nodig heeft en op de juiste wijze indelen van de mappen en naamgeving helpt u bij het organiseren van uw eigen bestanden. Ons advies inclusief overzicht op papier van uw eigen structuur kan u daarbij het vertrouwen geven weer de controle terug te krijgen over uw eigen gegevens.

Uw factuur


Op de factuur vindt u terug wat wij gedaan hebben in de afgelopen periode. Daarin staat, als het goed is, exact wat we al bij de definitieve offerte hebben afgesproken. Maar het kan ook zijn dat we bij de aanpassingsronde extra kosten hebben gemaakt omdat we dat niet goed hebben afgesproken bij het offertevoorstel. Dat zijn dan kosten die we uiteraard al besproken hebben bij het bespreken van de conceptversie. Hoe dan ook. In de factuur komt u niet voor verrassingen te staan. Wat we afspreken, factureren we ook.

Daarmee is voor u de opdracht voltooid. Maar wij beschouwen het daarmee niet 'klaar'. Als we iets afleveren willen wij ook serieus aandacht besteden aan de kwaliteit van onze dienstverlening en daarom kennen wij ook een uitstekende nazorg.