Let's get things started

Het probleem

Het leek zo simpel toen u hem kocht: Die PC of die laptop. Of misschien die telefoon of dat tablet. U heeft al zo vaak geprobeerd om die foto te versturen, of dat mailtje op te stellen. En die nieuwe printer krijgt u ook maar niet aan de praat. Of misschien heeft u wel een Word document waarbinnen het maar niet lukt om een mooie inhoudsopgave te maken of dat lettertype aan te passen. U heeft uw kinderen al zo vaak gevraagd om te helpen, maar u wil ze ook niet lastig vallen. Of u kent niemand die u hiermee verder kan helpen. Bestaande cursussen en trainingen voldoen niet, want die zijn veel te algemeen en beantwoorden nét uw persoonlijke vragen niet. 

 

Het resultaat

Dat leidt tot frustraties. Niet alleen over dat u het gewenste niet bereikt, of bijvoorbeeld het document niet doorgestuurd krijgt, maar u krijgt ook het gevoel dat u niet geschikt bent om met computers te werken en u voelt zich soms dom en machteloos. Bovendien wil u niemand lastig vallen en is er moeilijk over te praten. Mensen zijn vaak ongeduldig als u voor de vierde keer dezelfde vraag stelt. 

 

De PC-coach

De pc-coach helpt u hiermee. Niet alleen op technisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak. De pc-coach luistert naar uw persoonlijke probleem als u dat wil begeleidt de coach u naar het door u gewenste resultaat. Maar daar blijft het niet bij. De pc-coach helpt u het zelfvertrouwen terug te winnen dat u wel degelijk er toe doet op het electronisch vlak. Met u als middelpunt leert u dat u elke situatie het hoofd kan bieden. Van internet tot aan GSM, van PC tot aan document. Laat u vrijblijvend adviseren en u zult versteld staan van uw eigen resultaten.

 

 "Ik ben niet wat mij overkomt. Ik ben wie ik verkies te zijn" - Carl Jung

NEEM CONTACT OP

Bel 06-38116512 voor alle vragen

 Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag


09:00 - 17:00 uur

Zaterdag

10:00 - 16:00 uur

 

 

Start met vertrouwen

 Persoonlijke aanpak